Печат на тази страница
Вторник, 27 Юни 2017 19:24

Диета с мед и канела за отслабване и лечение

Написана от Иван Мирчев
Оценете
(0 гласа)
Био Билков пчелен мед по традиционна рецепта и канела Био Билков пчелен мед по традиционна рецепта и канела Интернет

Лечебно действие на мед и канела

Смесени в определено съотношение, медът и канелата са изпитано средство за отслабване. Условието е медът да бъде натурален и непастьоризиран, за да е сигурно, че съдържащите се в него ферменти не са неутрализирани.

Диета за сваляне на килограми с мед и канела

За сваляне на килограми всяка сутрин, половин час преди закуска и вечер преди сън се пие на гладно мед с канела на прах в чаша гореща вода.

Ако този режим се спазва строго, и най-дебелият може да регулира теглото си, тъй като комбинацията от мед и канела не позволява натрупване на мазнини.

Рецепта за лечебните пропорции на меда с канела , използвани за отслабване

Съотношението е 1/2 ч.л. канела , 1 ч.ч. вода, 1 ч.л. мед . Може да се приготви и по-голямо количество, важно е да бъдат спазени пропорциите. Водата се слага да заври, след това се залива канелата и се оставя да престои 30 мин. Медът се добавя, когато течността е изстинала, за да не бъдат разрушени ферментите. Половината смес се изпива преди сън, другата се оставя в хладилника и се изпива сутринта.
Теглото и талията се регулират в резултат на пречистващия ефект на храносмилателния тракт. Канелата и медът унищожават паразитите (гъбички, бактерии и др.), забавящи храносмилането.

Прочетена 2779 пъти Последно променена в Вторник, 27 Юни 2017 19:24

Свързани статии (по етикет)