Вторник, 27 Юни 2017 19:24

Често задавани въпроси

Написана от Иван Мирчев
Оценете
(1 глас)
Вашите въпроси Вашите въпроси Интернет

Как да поръчам от пчелния мед?

-Необходимият формуляр за поръчка ще се появи, след като използвате линковете, за избрания вид пчелен мед, разположени в менюто, в дясно.

Разположение на линковете за поръчка на пчелен мед
Линкове към формуляра за поръчка на пчелен мед


 

Кога се плаща?

-Плащането се извършва на куриера при доставяне на продуктите.

 

Желая да поръчам повече от 1 нещо. Как да стане това?

-Не се притеснявайте да попълните два или повече различни формуляра в рамките на един ден, за един адрес и един получател. Ние ще обединим поръчките в едно изпращане по куриер. Браузерът ще е запомнил първоначално въведените от Вас стойности и при клик върху съответното поле, вече въвежданите стойности ще се показват в падащ списък.

 

Размислих, искам да променя или анулирам поръчката ми. Как да го направя?

-Достатъчно е да използвате формуляра "За контакт" в менюто от дясно. Опишете промените, които желаете да направите. При необходимост ще се свържем с Вас по телефона за допълнителни уточнения.

 

Надлежно попълнената поръчка достатъчно условие ли е да получа желания от мен мед и пчелни продукти?

-По принцип ДА! При проблем с доставката, ще се свържем с Вас, за да Ви уведомим и да попитаме какво да правим с поръчката.

 

В какъв срок ще пристигнат продуктите ми?

-Използваме услугите на Еконт. Ако поръчката е направена до обяд, има вероятност да бъде подготвена още същия ден и предадена на Еконт. 

 

Може ли да получа продуктите с друг куриер?

-Да, достатъчно е да упоменете куриера в полето коментар при пускане на поръчката. Желателно е да упоменете конкретната куриерска услуга, от която желаете да се възползвате. Сроковете за доставка са в зависимост от избраната от Вас услуга.

 

Предвиждате ли отстъпка при покупка на голямо количество?

-Да, при обединени поръчки над 99 лева за един ден, един адрес и един получател, доставката е за наша сметка.

 

Искам да се свържа с Вас по телефона. Защо няма телефон за контакт?

-Желаем, информацията за поръчаните количества и вид да са правилно записани, за да няма недоразумения. За това предпочитаме комуникацията през сайта. Ако желаете да се свържете с нас, за да обсъдим теми извън до сега задаваните въпроси, можете да използвате формуляра за контакт на сайта. Запишете удобно за Вас време, в което да се свържем с Вас и да поговорим. Освен това, когато сме при пчелите не носим телефони, което би затруднило връзката Ви по телефон с нас.

 

Защо не получавам потвърждение на поръчката ми по мейл?

-При поръчване на продукти през сайта, ние не Ви искаме имейл за кореспонденция. Искаме най-необходимата информация, която се предава на куриера за извършване на доставка. Ако имаме допълнителни въпроси по Вашата поръчка ще Ви се обадим по телефона. След надлежно попълване на всички задължителни полета, поръчката потвърждава своето успешно приемане с надпис: Благодарим Ви за поръчката!

 

Има ли гаранция за предлаганите продукти?

-Да! Ако не сте удовлетворени от поръчката, можете да използвате формуляра за контакт на сайта, в който да опишете проблема, ние ще се свържем с Вас, за да разберем повече и уточним последващите действия. Качеството на продуктите е ВАЖНО за нас.

 

Искам да изкажа мнение за продуктите Ви. Къде да го сторя?

-В сайта ни, на основната страница има формуляр за коментари. Необходимо е да предоставите Вашето Име, имейл и да въведете код от Google за удостоверяване, че сте човек, а не машина и да оставите Вашия коментар. Коментари, които по никакъв начин не са свързани с реални поръчки периодично се изтриват. Ние проверяваме всеки коментар дали е свързан с реален клиент, а когато се съмняваме, може да се свържем с Вас на предоставения от Вас мейл. При негативен коментар, ще се свържем с Вас с цел събиране на повече информация за проблемите, които сте имали с поръчката и подобряване на качеството на продуктите ни.

 

Имам ли полза от публикуването на коментар в сайта Ви?

-Да, предвиждаме да предоставяме на Всеки публикувал коментар, отстъпка от 10% при следваща поръчка! Достатъчно е в полето коментар на поръчката да се запише имейла, който е предоставен при публикуването на коментара! Отстъпката автоматично ще се изчисли във формуляра!

 

Предлагате ли други пчелни продукти, освен изброените в сайта?

-Да, предлагаме: пчелен восък, пчелен прашец, пчелен клей, пчелно мляко, пчелни пити, както и различни от предложените разфасофки, но все още търсим начин за предлагането им през настоящия сайт.

 

Възможно ли е да се закупи друг пчелен продукт освен изброените в сайта?

-Да, достатъчно е да ни пишете през контактната форма на сайта, за търсения продукт, след което ще се свържем с Вас за уточняване на детайлите.

 

 

Прочетена 1023 пъти Последно променена в Вторник, 27 Юни 2017 19:24